Femke D’Hoore onstopbaar

January 24, 2018

Er is geen stoppen aan de Oost-Vlaamse amazone, Femke D’Hoore. Ook vorig weekend schreef D’Hoore de overwinning van het LRV gewest Lokeren op haarnaam. In de klasse Zwaar wist D’Hoore als enige de eindmeet foutloos te kruisen. In het zadel van de 11-jarige  Dulf van den Bisschop-nazaat, High Wind van Tschrijberg bleef ze Bart Temmerman vooraf.

Temmerman strandde op de tweede plaats met Jalisco van het Eusselshof (v. Cicero Z van Paemel). Met zijn schimmel onder het zadel bleef Temmerman Nikolas Matthijs met Jalisco vd Voorde (v. Nabab de Reve) voor.

Bart Temmerman vervolledigde verder de top vijf. Hij strandde zowel op de vierde als vijfde plaats met respectievelijk Fiana en Jumper van Spieveld  onder het zadel.

Bart Temmerman regeert

Ook in de klasse M liet Temmerman van zich horen. Met onder het zadel Jativa van de Leenwege (v. Palestro vd Begijnakker D’02) klokte hij foutloos af in 34,17 seconden. Als enige hield de combinatie de timer onder de 35 seconden. Thomas De Cock volgde op de tweede plaats met Irato-R terwijl Dorien Berkers het podium afwerkte met Argos van Hof Ter Naillen.

De klasse L kwam op naam te staan van Bram D’hoore met It’s Me. De combinatie bleef Kristof Verhelst met Elstarr op twee en Jonas Berkers met Quidamziona Z op drie.

Klik hier voor de resultaten