Femke de Graaf sluit indoor seizoen in stijl af in Moorsele

Femke de Graaf sluit indoor seizoen in stijl af in Moorsele
Niet alleen de pony-ruiters maar ook de paarden sloten het indoor seizoen in stijl af in Moorsele. Bij de jeugd was het Femke de Graaf die de overwinning greep in het 1.20m. Samen met de 8-jarige Joker van de La Rosteenhoeve (v. Faldiano) sprong de Graaf naar de overwinning in 27,81 seconden.

De West-Vlaamse bleef zo Laurentine De Bel voor die het podium meteen afwerkte. Op de rug van Gin Giny volgde De Bel op de tweede plaats na een foutloze rit in 28,74 seconden.

Samen met Gigolo van het Leeuwerikkenhof, komende uit de fokkerij van de familie de Muynck, volgde ze zichzelf op op de derde plaats. Enkel deze drie combinaties hielden het hout in de lepels.

De top vijf werd netjes vervolledigd door Femke de Graaf met Joberlina van de La Rosteehoeve en Lobke Demeyer met Canstavio van de Hunters op een respectievelijke vierde en vijfde plaats. Ook in het eindklassement bleef Femke De Graaf Laurentine De Bel voor. De Graaf strandde zo met winst met 142 punten en werd gevolgd door De Bel op een tweede en derde plaats.

Femke de Graaf vierde eerder op zondag reeds feest. De Graaf greep eveneens de overwinning in de 1.10m jeugdproef met Joker van de la Rosteehoeve. De Graaf was net geen twee seconden sneller dan Rhune Lambrecht met Joker van de La Rosteehoeve. De Graaf klokte foutloos af in 26,91 seconden.

Lambrecht en Bellys Van Het Geinsteinde volgde op de tweede plaats in 28,42 seconden. Jonas Vanhollebeke en Kiara Stal DHC strandde op de derde stek.

De top vijf werd afgewerkt door Lobke Demeyer (Canstavio van de Hunters) op vier en Rhune Lambrecht (Di -Rekt) op vijf.

In het eindklassement was het Jonas Vanhollebeke die de winst greep. Vanhollebeke verzamelde in totaal 132 punten en bleef zo Femke de Graaf en Camille Michiels voor.

1.00m

1. Ailien Van Veirdegem - Ultimate Star
2. Rhune Lambrecht - Bellys Van Het Geinsteinde
3. Fleur de Graaf - Breezer van het Molenhof

0.90m

1. Fleur de Graaf - Breezer van het Molenhof
2. Camillie Michiels - Gilly Netty vd Lindehoeve
3. Lisa Mestdagh - Secret Z

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN