Febe Van Winckel springt naar de overwinning in Sint Niklaas

Febe Van Winckel springt naar de overwinning in Sint Niklaas
De vereniging van het Soete Waasland organiseerde afgelopen weekend op het domein De Ster zijn jaarlijks Spring Tornooi voor pony ruiters, in Sint Niklaas. De hoogste hindernissen stonden gebouwd tijdens de klasse M waar Febe Van de Winckel naar de winst reed in het zadel van O-Bless van de Vondelhoeve (v. Calipso van de Vondelhoeve). Als enige wist ze het scorebord blanco te houden.

Robbe Andries (Ninja-V) en Laura Raemdonck (Navayo) volgden op een respectievelijke tweede en derde plaats.

Ook Sara Buyse en Ibidza van 't Neerhof grepen een M-klasse overwinning.

In de klasse L was de opkomst iets hoger en de concurrentie dus geduchter. Robbe Andries haalde er met Xena de overwinning na een foutloze barrage in 27,32 seconden. Andries bleef zo de twee overige foutloze combinaties vooraf.

Yenthe Oste volgde op de tweede plaats op de rug van Dido van Klaverborch. In het verleden was deze pony nog actief met Stive Hoflack. Eline De Wispelaere en Anneke brachten de vereniging van Waarschoot naar de derde plaats.

In de klasse Licht (C) wist Niels Andries de concurrentie achter te laten met Fury van de Berghoeve. Kiano Teirbrood en Best-Mix Kastanaki deden het zelfde in de klasse Licht (B).

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN