Fabienne Daigneux-Lange naar winst in Oliva

October 12, 2017

Op de Spaanse MET Tour begon de dag vanmorgen met een 1m40 rubriek. Hier was het de Tsjechische Anna Kellnerová die met haar I’m Special van T Heike (v. Lordanos) naar de overwinning wist te rijden. Samen met haar BWP merrie noteerde ze daarbij een tijd van 65.62 seconden.

De Spaanse Olivia Díaz Bañon eindigde met El Paciente de Sauco (v. Te Tot de Semilly) op de tweede plaats in 68.08 seconden. Terwijl de Brit Mark Armstrong met zijn merrie Fabienne de derde plaats in beslag nam in 68.36 seconden.

In de Gold Tour in het 1m30 was het voor Engeland Elliot Gordon met zijn Cascadeur 100 (v. Cartani) met wie hij een tijd noteerde van 38.70 seconden en daarmee de concurrentie voorbleef. Zo verwees hij de Portugees Rodrigo Sampaio Peixoto naar de tweede plaats met Astona (v. Canturo) in een tijd van 39.59 seconden. Voor Stefanie Heins was er een mooie derde plaats met de KWPN merrie Dyantha V (v. Lupicor) in 39.77 seconden.

Op een hoogte van 1m30 werd er ook nog een zesjarigen rubriek verreden. Hier ging de winst naar de Belgische amazone Fabienne Daigneux-Lange en haar merrie Griet (v. Bugatti VDL) met wie ze een tijd noteerde van 38.88 seconden.

Ze bleef daarmee voor op de Ier Neal Fearon en zijn Ballinteskin Joe (v. K.E.C. Maximum Joe) die hier naar de tweede tijd wist te rijden van 42.94 seconden. Als derde eindigde de Russische Maria Bibikova en haar Bacardi met wie ze rondkwam in 46.50 seconden.

Klik hier voor alle resultaten