Equnews-ruiter, Randy Sherman grijpt de winst in Moorsele's GP

Equnews-ruiter, Randy Sherman grijpt de winst in Moorsele's GP
De 1.40m Grote Prijs in het Hippisch centrum in Moorsele kleurde een beetje Equnews dankzij de equteam-ruiter, Randy Sherman. Samen met Zafira sprong de Amerikaan naar de overwinning in 32,13 seconden. Slechts zes combinaties galoppeerden foutloos rond in de ultieme barrage van deze Grote Prijs.

Sherman bleek uiteindelijk ruim één seconde sneller als Tom Camerlynck. Camerlynck en Just Energy kruiste de eindmeet in 33,56 seconden, goed voor de tweede plaats.

Bjorn Vandenbossche volgde op de derde plaats in het zadel van Helios vd Lindehove Z. De volledige top vijf bleef onder de 35 seconden. Frédéric Vernaet en Dolphin strandde net buiten het podium op de vierde plaats. Lokale amazone, Nikita Taveirne en Quickly vervolledigde de top vijf.

In de 1.25m was er slechts één kans in deze proef rechtstreeks op tijd. Patrick Varlet (Gemme) noteerde de snelste foutloze tijd. In een spannende rit nam hij nipt de voorspong op Yves Simon met Beezie. Dit duo klokte foutloos af in 63,57 seconden.

Dan Delsart vervolledigde het podium op de rug van Drumin Jacko. Samen met Dashville de LHeribus haalde hij eveneens de vijfde plaats. Julie Paddeu Civico en Upsilone de La Trigal bezette de vierde stek.

1.15m

  1. Victoria Wearing - Mayspring

  2. Evert Van Mele - Labrusca de Muze

  3. Laurentine De Bel - Fairlight van de Bekemolen


1.05m

  1. Clare Reynolds - Zinedine

  2. Benny Van de Walle - Emerald MB

  3. Wim Van De Vijver - Kerdola Odeveld


KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN