Emma Hendryks ijzersterk op ponytornooi Stal Bocage

January 22, 2018

De LRV pony ruiters van West-Vlaanderen zijn opnieuw 100% actief in de wedstrijdring. Afgelopen weekend verzamelden de ponyruiters op Stal Bocage.

In de voormiddag werd op stijl gequoteerd terwijl de punten en tijd van belang waren in het namiddag programma. De laatste proef van de dag, de klasse DM zag een barrage van drie combinaties. Uiteindelijk sprong Emma Hendryks naar de overwinning met haar pony Igor. Het duo bleef voor op Kelly Dhont met Checkta en Francies Vackier met onder het zadel Mageno. Beiden met elk één springfout in de barrage.
Amelie Maes hield de concurrentie achter zich in de klasse DL. Op de rug van haar pony Meike bleef ze Edouard Noppe met El Shetania voor. Het podium werd afgewerkt door Francies Vackier met Pistache.
In CL was de overinning voor Edouard Noppe  met Ghana in 33,18 seconden. De tweede plaats was er voor  Julie Van Hollebeke  met Sammy. De klasse CM  was voor Julie Opsommer in het zadel van Miss P met een foutloze basis !
In de klasse BL was het Edouard Noppe  die met Eleander als enige een foutloze barrage reed. Edouard volgde zichzelf op met  Kasanova van  ‘t Heike. Van Hollebeke Julie volgde op de derde plaats met Floreander.