Ellen De Swert voor Christophe Vanderhasselt

Ellen De Swert voor Christophe Vanderhasselt
Heel wat toeschouwers afgelopen weekend op de regionale HGVBB jumping van Sportstal Vanderhasselt. Deze zagen Ellen De Swert, winnares van de Beker van Brabant enkele weken geleden, de Grote Prijs (1m25) op haar naam schrijven. Zij was de snelste met Escape onder het zadel. Organisator Christophe Vanderhasselt werd 2e met Famoso D'Ive Z. Muriel Dens, die zaterdag eerst nog aan de start kwam van het interprovinciaal kampioenschap in Zandhoven, deed het ook nu weer foutloos en werd 3e met Dirjud de Muze. Gilles Thomas (Gentleman van Loheky) en Thomas Leemans (Gracchus DM) vervolledigden de top 5.

De Swert en Vanderhasselt domineerden op zaterdag ook al de 1m20 rubriek. De Swert won met Valersano en werd 2e met Escape terwijl Vanderhasselt met Diado D'Enfer 3e werd en op de 4e plaats eindigde met Famoso D'Ive Z. Jerry Van Damme nam de 5e plaats voor zijn rekening met Foxy Lady.
Danny Van Es kon uiteraard ook niet achter blijven en hij won op vrijdag de 1m20 rubriek met Bartholomeus. Van Es werd ook nog 4e met Charmeur Z. Jelle Limbourg en Uranie waren goed voor de 2e plaats. Voor Ellen De Swert was er met Valserano een 3e plaats. Frederik Cattebeke was ook van de partij in Ternat, hij werd 5e met Goliath.

Van Es won ook nog met Denver van het Gestel de 1m10 rubriek op vrijdag en zaterdag.

Klik hier voor alle foto's.

Klik hier voor de uitslagen.

[caption id="attachment_66085" align="alignleft" width="300"]Ellen De Swert Ellen De Swert[/caption]