Duitsers regeren tijden Championat von Frankfurt

Duitsers regeren tijden Championat von Frankfurt
In de statische hallen van Frankfurt regeerden de Duitse springruiters gisteravond op eigen bodem in het Championat von Frankfurt.

De 1.50m rubriek werd gewonnen door Jörne Sprehe met de 11-jarige Stakki's Jumper (v. Stakkato Gold). Het duo snelde naar de overwinning in 33,57 seconden, slechts één honderste van een seconde sneller als Toni Hassmann met Channing L (v. Cornet Obolensky).

Enkel deze twee combinaties hielden het foutloos in de barrage. Een duo Nederlanders volgden in het klassement. Lisa Nooren vervolledigde het podium op de rug van VDL Groep Sabech D'ha (v. Qredo de Paulstra). Nooren moest het spits afbijten in de barrage van de 1.50m-rubriek. Nooren stuurde de elfjarige VDL Groep Sabech D’ha behendig over het verkorte parcours. Het duo noteerde één springfout op de laatste hindernis.

Als tweede ging Ben Schröder in de barrage met de  negenjarige Vingino-zoon Davino Q. Hij kreeg twee balken aan de benen in 33,03 seconden wat uiteindelijk de tweede tijd bleek. Voor Schröder werd het de vierde plek in het eindklassement.

Christian Kukuk vervolledigde de top vijf met Limonchello NT (v. Lord Caletto). Enkel deze vijf duo's klasseerden zich voor de barrage.

Klik hier voor de resultaten