Dubbele winst voor de Noorder buren in Oliva

Dubbele winst voor de Noorder buren in Oliva
Deze ochtend werd tijdens de MET III tour in Oliva gestart met geweldig weer. Onder de Spaanse zon ging de dag van start met een 1m30 rubriek voor 6-jarige paarden waar 51 combinaties aan de start kwamen.

Nederland zorgde hier opnieuw voor een overwinning dankzij Mareille van Geel-Schroder die met Gerdinieke, een Bacardi VDL merrie uit Oklund, een snelle tijd neerzette van 37,36 seconden.

In deze proef over een hoogte van 1m30 ging de zilveren medaille naar Alexander Schill die met Delight 60 (v. Diamant de Semilly) in een tijd van 39,29 voor Duitsland naar de tweede plaats reed.
Lisa Cubbit zorgt voor een podiumplaats voor Nieuw-Zeeland samen met Oaks Clovelly in een tijd van 39,55 seconden.

Jan Distel met Conandro 2, een Connor 48 ruin, werden vierde met hun tijd van 40,30 seconden.
Ierland sluit de top 5 af, dit dankzij Barry Drea en My Lady O.L. (v. Armitage 2) die door de eindmeet gingen in een tijd van 41,94 seconden.

Ook bij de CSI2* Gold 1m30 was de winst voor Nederland. Dennis van den Brink doet het opnieuw goed in Spanje en weet dankzij Durano V (v. Canturano) een scherpe tijd te rijden van 61,57 seconden. Dennis wist zich al meerdere malen in de prijzen te rijden in Oliva en kon ook nu de snelste tijd neerzetten.

Stefania Buzykanova (RUS) deed een goede poging om die tijd te verbeteren met Dutchcicolle Z maar was net 7 honderdsten trager waarmee ze op een tweede plaats eindigde.
Justine Tebbel (GER) en Lou Lou Light (v. Light ON) gingen door de finish in een tijd van 62,04 seconden wat goed was voor een derde plaats.

Barry Drea en Okehurst Miss Mexico (v. Billy Mexico) ,die in een tijd van 62,62 seconden seconden door de meet reed, en Kathrin Müller (GER) en For Kash (v. For Pleasure) vervolledigen de top 5.

Voor resultaten Klik hier