dubbele thuiswinst in Moorsele dankzij Axel Vandoorne en Elke Blondeel

dubbele thuiswinst in Moorsele dankzij Axel Vandoorne en Elke Blondeel
In Moorsele stonden vanmorgen 2 rubrieken op het programma voor de CSI1* ruiters.

De rubriek over een hoogte van 1.20m werd op naam geschreven van Axel Vandoorne. Met Fletcher de Luna kruiste hij de finish in 66.75 seconden. Fransman Thibaut Jouanneteau volgde op de tweede plaats met Jina in 67.51 seconden.

Voor Pauline Genet en Adrenaline de Maz was er nog de derde plaats in 70.08 seconden. Gilles Murigneux (Elmo) nam de vierde plaats voor zijn rekening. Nicolas Devloo-Delva (Sweet Echo) sloot de top vijf af.

In de 1.10m rubriek was de winst opnieuw voor België. Deze keer was het Elke Blondeel die de snelste tijd wist neer te zetten. Met Adagaskar kruiste ze de finish in 33.71 seconden. Ze werd gevolgd door Pauline Genet, die na haar derde plaats in de 1.20m rubriek nu de tweede plaats wist te bezetten. Met Quinox K sprong zij naar een tijd van 34.00 seconden.

Michele Lievens en Filou d'Aubry sloten het podium af. Zij kregen één springfout in 35.66 seconden. Melissa Rocher (Ambriosa KDW Z) belandde op de vierde plaats. Laurens van Cauwenberghe (Kaiser van het Schanshof) nam de vijfde plaats voor zijn rekening.