Donaat Brondeel grijpt hoofdwinst op eigen wedstrijd

January 15, 2018

De familie Brondeel uit Lotenhulle ontving afgelopen weekend. Op eigen terrein sprong Donaat Brondeel naar de 1.30m Grand Prix overwinning. In het zadel van Just Biscuit (v. Flipper d’Elle) wist Brondeel als enige de barrage van het 1.30m parcours af te werken. In totaal kwalificeerden vijf duo’s zich voor de barrage.

Brondeel en Just Biscuit klokte foutloos af in 43,89 seconden en bleef voor op Rhune Leenknegt met onder het zadel Picobello Furie DWS Z. De combinatie sprong het snelste rond in 42,43 seconden met één springfout. Pedro Nolasco volgde op de derde plaats met Italo en bleef zo Koen De Waele met Igor voor.

De top vijf werd afgewerkt door Aurelie Deloof met Emier van tschore (v. Numero Uno).

De 1.20m rubriek kwam op naam te staan van Krismar ruiter, Koen Gelaude en La Belle snelde naar de overwinning in 61,20 seconden. DE combinatie greep zo net geen vier seconden voorsprong op Camille Devisch met Carandache Z. Gelaude’s stalgenoot, Pieter Debrabandere volgde op de derde plaats met onder het zadel Admiral.

Op zondag werden de hoogste hindernissen gebouwd op 1.10m. Het was Glenn Van Herp die met Cassis Z de concurrentie achter zich hield. Samen met de Cassis Z klokte Van Herp af op 30,93 seconden. Evelien Meyers (Tipsy Z) en Camille Devisch (Carandache Z) volgden op de tweede en derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten