Dirk Demeersman regeert tijdens Gold League Opglabbeek

March 10, 2018

Op de eerste Gold nationale wedstrijd op het Sentower Park heeft voormalig Olympisch ruiter, Dirk Demeersman de hoofdrubriek op zijn naam geschreven. In het zadel van de Clinton-zoon, Justice van het Reigershof klokte Demeersman foutloos af in 72,54 seconden.

Samen met Gino & Liesbeth Feys-De Reyghere’s fokproduct bleef Demeersman zo voor op Koen Verdegem met Gursa Van Den Dael (v. Chacco-Blue).  Verdegem kruiste de eindmeet in Oplabbeek in 73,86 seconden. Viktor Daem vervolledigde het podium met Ic Magic Van De Bien (v. Cicero Z Van Paemel).  Vorige zomer werd de merrie nog uitgebracht door Antonia Andersson.

Kim Thiry (Jappeloup) en Dirk Demeersman (Nuku Alofa) vervolledigden de top vijf op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

In de 1.30m rubriek hield Thomas Kairis de concurrentie achter zich. Samen met Francois Mathy’s Billy Balou (v. Cevin Z). Het duo wist als enige de tijd onder de 29 seconden te houden. Jens Vandenberk (Oblivion) en Marthe Heudens (Best Mix Evana) volgden op een respectievelijke tweede en derde plaats.

Jan Van Alken schreef de 1.20m winst op zijn naam. Samen met Clinton Z werd hij opgevolgd door Gilles Dunon met Evita Rouge en Mathilde Lockwood met Vanychocolat.

Klik hier voor de resultaten