Dieter Vermeiren knap tweede op zonnige Spring Tour in Bonheiden, winst voor Denemarken

Dieter Vermeiren knap tweede op zonnige Spring Tour in Bonheiden, winst voor Denemarken
Op de Spring Tour in Bonheiden wordt er ook genoten van de zon die haar gezicht laat zien. Dat pakte ook goed uit voor de Deen Mathias Norheden Johansen die hier in het zadel van de Contendro II nakomeling Conrisiko naar de winst wist te rijden met een tijd van 39.09 seconden.

Daarmee ging hij voor aan Dieter Vermeiren die met zijn Kingston Town 111 Z (v, Kashmir van Schuttershof) ook flink de vaart erin had in deze tweede ronde en zo met 40.02 seconden de tweede plaats wist te noteren. Op de derde plaats zien we dan vervolgens de Zweedse amazone Sofia Westborg die met haar Zangersheide merrie Cadans Z (v, Carosso VDL) naar een tijd weet te rijden van 41.24 seconden.

Verder in de top vijf zien we een vierde plaats voor Ann Carton-Grootjans met de BWP merrie Kai Licha de Carmel *v. Prince van de Wolfsakker* in 41.30 seconden, gevolgd door een vijfde plaats van Rik Hemeryck die hier zijn Tum Play du Jonas (v, Querlybet Hero) naar de vijfde plaats stuurde in 45.60 seconden. Thierry Goffinet eindigde met Quincy 126 (v. Quidam's Rubin) nog op een zesde plaats. Hij liep een tweede plaats mis door 4 strafpunten die hij achter zijn naam moest laten noteren.

Klik hier voor alle resultaten