Deborah van Roy opnieuw naar de winst in Oliva

Deborah van Roy opnieuw naar de winst in Oliva
Opnieuw springen de paarden van Hilton Stables in de kijker in het Spaanse Oliva. Bij de vijfjarigen sprong Deborah van Roy met Ben De Pelsmaeker's Cornetinus (v. Nicole Nehm) naar de overwinning. De combinatie noteerde de snelste foutloze tijd van 29,99 seconden.  Van Roy en Queen H strandde eveneens op de zesde plaats.

In totaal lieten vijf combinaties het hout in de lepels tijdens de barrage van deze finale. Frankrijk's Martin Maelle volgde op de tweede plaats met Comete d'Iscla (Le Tot de Semilly x Kannan*Gfe) na een foutloze rit in 30,15 seconden. Kenneth Graham strandde op de derde plaats met de KWPN-ruin, Hyves-Onde W. (v. Quasimodo Z).

De top vijf werd afgewerkt door Janin Christian met Crazy Doll du Felibre (Kannan*Gfe x Galoubet du Bois) op vier en Talissa Witteboon met Scorpio de La Vie Z op vijf.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN 5-jarigen

Bij de zevenjarigen was het de Franse Tricolor die domineerde. Guillaume Foutrier greep de overwinning met Azur de Lannay (Diamant de Semilly x Quidam de Revel) na een foutloze barrage in 23,82 seconden. In totaal wisten 19 combinaties de eindmeet van de tweede ronde foutloos te kruisen.

Marie Demonte en de Selle Français Arco de Paban (Lamm de Fetan x Quatar de Plape) volgde op de tweede plaats. De combinatie was ongeveer drie seconden trager met een finish in 26,74 seconden. Opnieuw plaatste Kenneth Graham zich in de prijzen. De Ierse springruiter sprong met Beir Bua (v. Lancelot) naar de derde plaats.

De top vijf werd afgewerkt door Harold Boisset (Athena Kervec, v. Norton d'Eole) en Louise Simpson (Felix X, v. Cs Online) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN 7yo

In de 1.25m sprong Zwitserland's Pascal Bettschen naar de overwinning in het zadel van de 8-jarige Holsteiner-merrie Chicca (Cassus x Cascavelle). Zoe Muller volgde op de tweede plaats met Vergonne de Blondel (Lauterbach x First Bride).