De laatste zullen de eerste zijn, Niels Bruynseels snelt naar de winst in hoofdrubriek op de Brussels Stephex Masters

De laatste zullen de eerste zijn, Niels Bruynseels snelt naar de winst in hoofdrubriek op de Brussels Stephex Masters
In Brussel is deze avond de laatste proef van de dag van start gegaan over een hoogte van 1.50m in de CSI5* rubriek, er kwamen 17 ruiters aan de start in de barrage.

De winst in deze proef is voor Niels Bruynseels, hij kwam als laatste aan de start in de barrage met zijn 11-jarige BWP-gefokte Gancia de Muze (v. Malito de reve), ze bereikten de finish in een snelle tijd van 35.77 seconden.

Op de tweede plaats vinden we Pieter Devos, hij kwam als eerste aan de start in de barrage en zette ook een topronde neer met zijn 12-jarige Apart (v. Larino), zij beëindigden hun barrage in een tijd van 36.08 seconden. De bronze medaille is voor opnieuw een Belgische combinatie Gregory Wathelet met onder het zadel de 9-jarige Mjt Nevados S (v. Calvados Z), hun tijd bedroeg 38.89 seconden.

Belgische ruiter Jos Verlooy vinden we op een 4e plaats met zijn 12-jarige Caracas (v. Casall), hun chrono tikte af in een tijd van 41.16 seconden. Vijf was voor Nederlandse Aniek Poels met haar KWPN-gefokte Athene (v. Berlin), zij bereikten de finish in een tijd van 41.48 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.