Danny Van Es grote winnaar bij Hippisch Centrum Massenhoven

Danny Van Es grote winnaar bij Hippisch Centrum Massenhoven
Afgelopen weekend vond bij Hippisch Centrum Massenhoven opnieuw een jumping van hun winterwerking op het programma. Er werd zowel op zaterdag als op zondag gesprongen en maar liefst 400 combinaties verschenen aan de start.

In de GP 1.25m die op zaterdag gereden werd, ging de overwinning naar Danny Van Es. De ruiter uit Putte reed met de schimmel Cavalor JB ten Dries naar de winst. Op de tweede plaats volgde Martijn Tormans met Wikita. Plaats drie ging ook naar Danny Van Es, ditmaal met Calcentor.

Danny Van Es was in de 1.15m op zaterdag eveneens onverslaanbaar. Deze keer reed hij met de vosse ruin Calcentor naar de eerste plaats. Met Zico V volgde hij dan weer op de tweede plaats. Sebastian De Beuckelaer maakte met Curiosa van Silco de top drie compleet.

Op zondag werd er een proef over hoogte van 1.10m georganiseerd. Debby Vandecruys schreef deze reeks op haar naam met Finis. Op plaats twee volgde Emilie Mottie met Bodissia. Verder in de top drie zagen we Dorien Vandecruys met Joanca.

Dat Danny Van Es in de winningmood was, bewees hij door opnieuw te winnen in de 1.05m proef. Met de schimmel Cargo Z reed hij naar de eerste plaats. Nadja Meskens volgde op plaats twee met Jitter Bug D&M. Vanity Daniels maakte met Wadize ter Linden Z de top drie compleet.

Kato Van Olmen was met haar pony Une Etoile dan weer de beste in de reeks op hoogte van 1m. Alyssa Van Linden volgde met Falyssa op de tweede plaats. Zij bleef zo voor Jens Vansant met Eclair.

95cm



  1. Shana Loeckx - Paranka

  2. Evelyne Putters - Tornado

  3. Evelyne Putters - Destiny


90cm



  1. Danny Van Es - Denver

  2. Francois Van Uytsel - Falouche

  3. Jules Verhoeven - Spirit


85cm



  1. Dries Vinken - Menta Star

  2. Stephanie Torfs - Garou Garou

  3. Toon Nelis - Hatra de la Kesa


80cm



  1. Jill van der Reeth - Grand Cru

  2. Sacha Doms - Joly's Boris

  3. Femke Verschelden - Conchitta


70cm



  1. Florian Van Beylen - Ulbach

  2. Ebbe Verhestraeten - Kaja

  3. Vicky Wynen - Qilianca van den Hoek