Danny Van Es en Esther Schelfaut in topvorm op de HROV jumping van de Flanders Horse Expo

February 24, 2018

Gisteren werden er op de Flanders Horse Expo ook een heleboel proeven van de HROV verreden.

In de 1.20-rubriek was de winst verdeeld over twee ruiters. Esther Schelfaut en haar Lalique (v. Freestyle), ze bereikten de finish in een tijd van 32.04 seconden. Danny Van Es stond eveneens op de eerste plaats met onder het zadel Zico V (v. Tiger V), ze beëindigden hun parcours in een tijd van 32.04 seconden. De bronzen medaille was voor Annelore Roegiers en haar Keep Away VD Molendreef (v. PKZ contact van de Heffinck), hun tijd bedroeg 32.37 seconden.

De winst in de 1.10m-rubriek was eveneens voor Danny Van Es, opnieuw met Zico V (v. Tiger V), ze bereikten de finish in een tijd van 24.38 seconden. De tweede plaats was voor Aurelie Deloof met onder het zadel Emier Van Schore (v. Numero Uno), hun chrono tikte af bij een tijd van 24.96 seconden. Iris Goethals nam de bronzen medaille mee naar huis met haar paard Georgia van de Meerputhoeve (v. Querlybet Hero), hun tijd bedroeg 26.37 seconden.

Gert De Coene was de winnaar van de 1m-rubriek met zijn paard Iquistra van de Vaddenhoek (v. Equistro), de chrono tikte af bij een tijd van 29.04 seconden. Chiara Van de Putte kreeg zilver met haar Helena, hun tijd bedroeg 32.29 seconden. De top drie werd vervolledigd door Ilke Rijckbosch en haar Egano (v. Nagano), de tijd stopte bij 32.48 seconden.

In de 90cm ging de winst naar Evelien Verbeeck met haar Mariposa Optima (v. Triomphe de Riverland).

Voor meer resultaten klik hier.