Cyril Cools nu ook naar de overwinning bij Horse Pilot Jump Festival

Cyril Cools nu ook naar de overwinning bij Horse Pilot Jump Festival
Bij het Horse Pilot Jump Festival ging gisteren de Belgische Cyril Cools met de winst lopen bij de jonge paarden. Hij kwam met zijn zevenjarige BWP'er Kid Pleasure d'Asschaut (v. For Pleasure) aan de start. De twee reden een dubbele foutloze ronde en ging door de finish in 39.15 seconden.

Guillaume Foutrier nam de tweede en derde plaats voor zijn rekening. De Fransman reed Fierte D'Edouard Joly (v. Ogano Sitte) rond de barrage in 41.56 seconden en Fayerbal du Ronchy (v. Baloubet du Rouet) in 41.92 seconden.

De Nieuw Zeelander Grant Wilson reed met Quincy Lady (v. Quintender 2) en zette de chrono stop in 42.03 seconden. De top vijf werd vervolledigd door een andere Franse ruiter Nicolas Delmotte met Filippo T Z (v. Flipper d'Elle) onder het zadel. Deze twee gingen over de eindmeet in 43.20 seconden.

In de 1.35m proef was het een Franse overwinning met Thierry Lambert die aan de start kwam met Vishnou un Prince (v. Banboula du Thot). Hij reed een foutloze ronde in een tijd van 67.19 seconden.

De Belgische Aiko Paridaen kwam iets trager in 72.95 seconden over de eindstreep met Alpenfee (v. Gentleman). De derde in de rij was de Duitser Thomas Brandt. Hij starte zijn paard Letizia 49 (v. Lord Pezi) en kreeg vier strafpunten aangerekend.

Franck Vancrayelinghe reed rond in 73.95 seconden en had ook vier strafpunten met Venise de Blondel (v. Quartz Adelheid Z). De top vijf werd vervolledigd door Filip Lacus met Unique des Remparts (v. Quaprice Z) in 74.63 seconden met vier strafpunten.