Cyril Cools net buiten de top tien in Bolesworth

Cyril Cools net buiten de top tien in Bolesworth
In het Engelse Bolesworth zijn het de Britten die de tweesterren Grand Prix weten te domineren. Zo ging de winst op deze 1.45m wedstrijd naar Jamie Wingrove en zijn Bart VI (v. Lord Z) met wie hij in dit parcours over twee ronden tweemaal foutloos rondkomt met een tijd van 41.20 seconden.

Daarmee verwees hij landgenoot Graham Lovegrove en zijn Centolove (v. Cento) naar de tweede plaats die hier rondkwamen in 42.21 seconden. Ook Jessica Dimmock wist zich met haar Cassius Clay (v. Carolus H) op het podium te rijden door in 42.81 seconden rond te komen.

De top vijf bestond vervolgens uit Joseph Clayton en zijn Millioninmind (v. Ard VDL Douglas) op de vierde plaats in 42.83 seconden. Terwijl de Ier Stephen Moore zich tussen het Britse geweld wist te werken en zijn Cristobar (v. Cristallo) naar de vijfde plaats wist te rijden in 43.29 seconden.

Voor Cyril Cools was er een elfde plaats in het zadel van zijn Verdi Treize (v. Diamant de Semilly) met wie hij vier strafpunten moest incasseren in 44.84 seconden.

Klik hier voor alle resultaten