Cyril Cools neemt sterke start in Oliva

Cyril Cools neemt sterke start in Oliva
In Oliva zijn de Belgen goed begonnen aan de dag. De ochtendproef stond gebouwd op een hoogte van 1.40m. In deze internationale driester proef sprong Frankrijk's Thierry Rozier naar de overwinning in het zadel van de 9-hjarige BWP-merrie Ifinari Ter Dolen (Catwalk van de Helle x Bentley vd Heffinck). De combinatie kruiste de eindmeet in 34,01 seconden. Pascal Bettschen en Kobold V. Schloesslihof CH (v. Karondo V. Schlösslihof) volgde op de tweede plaats in 34,67 seconden.

Een internationaal trio volgde met Laurent Guillet op top. Samen met de KWPN-ruin Ditmar (v. Sydney) strandde de Franse op de derde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Petronella Andersson (Cantacorda) op vier en Fernando Fourcade Lopez (Cornets Goldtraum).

België's Cyril Cools en Verdi Treize (v. Diamant de Semilly) strandde op de zesde plaats na een foutloze barrage in 36,25 seconden. Ook Emilie Conter en François Jr. Mathy grepen nog een prijs.

Emilie en de 14-jarige Cesanne (v. Cento) haalde de eindmeet in 38,60 seconden, goed voor de tiende plaats. François Jr Mathy en KDW horses' Igor de Vauxelles (v. Nonstop) volgde op de 11de plaats.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN