Crumley wint prijs ‘Equnews’ op Easter Tour

April 21, 2017

Deze ochtend werden er in Sentower Park alvast twee twee-sterrubriek afgewerkt. In de eerste rubriek, een 1m30 proef in twee fases, was het Joao Charlesworth die met de overwinning aan de haal ging. Met The Processor (v. Almox Prints C)onder het zadel, sprong hij een foutloze ronde in 32,35. Leonora Smee en Waltons Top Flight (v. Oklund) eindigden op de tweede plaats. Ook zij lieten het hout ongemoeid en finishten in 33,90 seconden. Hiermee bleef ze Marlies Hoorn voor. Met Duke Sion (v. Lord Z) reed ze een foutloze ronde in 34,63 seconden.

Maria Victoria Perez en Quadrivo (v. Quidam de Revel) eindigden op vier. Nathalie Wickstrim Bozic en Little Willie John (v. Mantovani) volgende op nummer vijf.

Georgie Crumley en Killagriff Ohio Lou (v.And Ohio) schreven op hun beurt dan weer de ‘Prijs Equnews’ op hun naam. Ze sprongen een foutloze tweede fase in deze 1m30 rubriek in 29,11 seconden. Brecht Goossen en Lucky Star (v. Bon Ami) namen de tweede plaats voor hun rekening. Ook zij lieten het hout ongemoeid en finishten 31,83 seconden. Stefanie Heins ging door op haar elan van gisteren met een derde plaats. Dit keer haalde ze Dyantha V (v. Lupicor) van stal.

Stefanie Saperstein en Empire (v. Calvaro Z) vervolledigde de top vier. Vanina Lombard en Oostaeres Kernat (v. Dollar Dela Pierre) vervolledigden de top vijf.