Cornetto K en Living The Dream verhuizen naar Alexandra Thornton

September 17, 2017

De 11-jarige ruin Cornetto K (v. Cornet Obolensky) en de 12-jarige BWP ruin Living The Dream (v. Toulon) zijn verkocht, en zullen verhuizen naar de stallen van de Britse amazone Alexandra Thornton. Beide paarden werden al een tijdje uitgebracht door de Italiaanse Stal Top’s ruiter Alberto Zorzi, maar daar komt nu dus verandering in.

Cornetto K is met Zorzi heel succesvol geweest. Zo deden ze dit jaar mee aan de Europese Kampioenschappen, waar ze op de vierde plaats eindigden. Het duo won ook nog de CSI5* LGCT Grote Prijs van Monaco in juni, en werden tweede in de CSI5* LGCT Grote Prijs van Miami in april. Cornetto K was ook aanwezig op de laatste Olympische Spelen, waar hij een negende plaats behaalde. Daar werd hij bereden door de Braziliaan Doda de Miranda.

Living The Dream is ook al heel succesvol geweest in zijn carrière. Zijn recentste succes was onder Zorzi. Zo wonnen ze nog een CSI4* Grote Prijs over een hoogte van 1m50 tijdens de Sunshine Tour in maart. Daarbovenop wisten ze nog verschillende andere top-drie plaatsen te behalen op vijf sterrenniveau.