Constant Van Paesschen start met tijdsfouten in Salzburg

Constant Van Paesschen start met tijdsfouten in Salzburg
De CSI4* Big tour is afgelopen in Salzburg. Hier ging de Britse Robert Smith met de winst aan de haal. Hij reed zijn paard Cimano E (v. Unaniem). Deze combinatie kwam het parcours het snelste door met een tijd van 64,01 seconden. De tweede plaats was voor Duitsland. Felix Haßmann met Sl Brazonado (v. SL Baluarte) reed het parcours in 65,30 seconden.

Erica Swartz reed naar een derde plaats. De Zweedse reed met Vincente (v. Oklund) een tijd van 66,72 seconden. Gevolgd werd ze door Francesca Ciriesi met Little Lord (v. Lordanos). Het Italiaanse duo deed 67,72 seconden over hun parcours. Opvallend op de vijfde plaats is Olympisch kampioen Eventing Michael Jung. Hij reed mee met Fischerchelsea (v. Check In) en zette een tijd van 69,15 seconden neer.

Onze landgenoot Constant van Paesschen wist met Calore van de Helle (v. Casall) ook een foutloos parcours te rijden maar werd één tijdsfout aangereden. Ook met zijn ander paard Carlow van de Helle (v. Carentino) reed hij een foutloos parcours maar kreeg hij dan twee tijdsfouten aangerekend.

Klik hier voor alle resultaten.