Constant van Paesschen naar tweede plaats in Gold Tour Oliva, ook Loris Berrittella in de prijzen

Constant van Paesschen naar tweede plaats in Gold Tour Oliva, ook Loris Berrittella in de prijzen
In Spanje ging de wedstrijd zojuist verder met een Gold Tour op een hoogte van 1m45. Hier was er voor Constant van Paesschen met zijn BWP-er Jilbert van 't Ruytershof (v. Numero Uno) een geweldige tweede plaats. Het tweetal noteerde daarbij een tijd van 61.14 seconden.

Enkel de Fransoos Harold Boisset bleef op hen voor met zijn T'Obetty du Domaine (v. Kashmir van Schuttershof) die hij rondstuurde in een tijd van 58.44 seconden en waarmee hij de overwinning op zijn naam wist te schrijven. Zijn landgenoot Simon Delestre nam de derde plaats voor zijn rekening, waarbij hij kon rekenen op zijn Sultan de Beaufour (v. Cardento) die hij een in een tijd van 61.97 seconden rond wist te sturen.

Verder zagen we nog een zesde plaats voor Dominique Hendrickx met de Zangersheide merrie Colina Pijnvenhof Z (v. Colman) die hij rondstuurde in 63.91 seconden, terwijl Thomas van Minnebruggen de achtste plaats op zijn naam wist te schrijven in het zadel van de BWP-er Koshin de Muze (v. Vigo d'Arsouilles) in 66.15 seconden.

Silver Tour 1m25

De Brit Benjamin Raistrick wist met de KWPN-er Top Limit (v. Calvados Ex Sable Rose) naar de winst te rijden in een tijd van 48.02 seconden. Hij bleef daarbij voor op Ashley Ray die met Quite A Flower (v. Quite Easy) de tweede plaats op naam in 49.88 seconden.

Verder in deze rubriek zagen we een vierde plaats voor Loris Berrittella die met de BWP-er Kala's (v. Breemeersen Adorado) die foutloos rondkwamen in 52.40 seconden. Voor Jerome Schmidt was er met de KWPN-er Eesebelle (v. Zapatero VDL) nog een zesde plaats.

Klik hier voor alle resultaten