Constant van Paesschen en Romy Morssinkhof super sterk op Stephex Masters

Constant van Paesschen en Romy Morssinkhof super sterk op Stephex Masters
Op het Stephex Masters in Brussel werd er zojuist een 1.45m rubriek afgewerkt op vijfsterrenniveau. Deze twee-fasen special viel ten prooi aan de Amerikaanse top amazone Elizabeth (Beezie) Madden en haar Con Taggio (v. Contagio) met wie ze hier een tijd noteerde na twee foutloze ronden van 30.22 seconden.

Voor België was er een mooie tweede plaats voor Constant van Paesschen en zijn Holsteiner Compadre van de Helle (v. Casall) die hij hier in een tijd van 31.25 seconden rondstuurde. De derde plaats ging naar de Duitser Marcel Marschall die hier de BWP merrie Feni van Klapscheut (v. Cicero Z van Paemel) in 34.30 seconden rondstuurde.

De top vijf bestond vervolgens uit een nette vierde plaats voor de Nederlander Maikel van der Vleuten die voor deze rubriek zijn BWP merrie VDL Groep Idi Utopia (v. Quasimodo Z) zadelde en goed was voor een tijd van 34.31 seconden. De Amerikaanse Paris Sellon eindigde met haar Quantas 15 (v. Quintero) op een vijfde plaats in 37.80 seconden.

Zilveren EK ruiter Harrie Smolders behaalde in het zadel van zijn Capital Colnardo (v. Colman) nog een zesde plaats in 38.31 seconden.

 

1.35m voor Romy Morssinkhof

Eerder vanmiddag werd er op tweester niveau een 1.35m rubriek verreden die werd gewonnen door landgenoot Romy Morssinkhof. In het zadel van de KWPN-er Cara Victoria (v. Chacco Blue) pakte ze de overwinning in een tijd van 66.30 seconden.

Ook het overige podium kleurde in de Belgische driekleur met een mooie tweede plaats voor Aiko Paridaen en Aplenfee (v. Gentleman) die hier rondkwamen in 66.33 seconden. De derde plaats was voor Anthony Philippaerts en zijn Happy Feet Max (v. Darco) met wie hij een tijd noteerde van 69.04 seconden.

 

Klik hier voor alle resultaten