Constant Van Paesschen blijft zich in de kijker springen in Oliva

October 12, 2017

Constant Van Paesschen is niet te stoppen onder de Spaanse zon. In de 1.45m Longines Ranking proef in Oliva Nova sprong Van Paesschen zich nogmaals in de kijker. In totaal kwamen er 55 combinaties aan de start van deze rubriek.

Frankrijk’s Harold Boisset sprong daarbij naar de overwinning met de 10-jarige SF-merrie, T’Obetty du Domaine (Kashmir van Schuttershof x Diams du Grasset). De combinatie klokte foutloos af in 59,38 seconden en bleef zo ruim vier seconden voor op Belgisch springruiter, Constant Van Paesschen.

Van Paesschen strandde op de tweede plaats met Stoeterij Van De Helle’s Compadre van de Helle (v. Casall). Samen met de 10-jarige Holstein-ruin kruiste hij de eindmeet foutloos in 63,48 seconden. Pedro Veniss werkte het podium af op de rug van de sBs-merrie, Anaya Ste Hermelle (v. Andiamo).

Net buiten het podium volgde Imma Roquet Autonell (Ilanta Del Maset, v. Indret Del Maset) op vier en Trevor Coyle (Usky des Islots, v. Opium de Talma) op vijf.

Candice Lauwers volgde op de zesde plaats met Bashka de Mortinsart (v. Kashmir van Schuttershof) na een foutloze omloop in 68,74 seconden.

Klik hier voor de resultaten