Christophe Verheyen naar de winst in Wuustwezel

Christophe Verheyen naar de winst in Wuustwezel
De Open LRV indoor wedstrijd in  Wuustwezel werd op zondag een spannende strijd tussen Christoph Verheyen en Simon Van Thillo. Beide ruiters hielden het foutloos in de barrage. Uiteindelijk sprong Verheyen naar de overwinning met Kaeton Van Loo (v. Muscaris d'Ariel). Het duo klokte foutloos af in 23,06 seconden en nam zo ruim twee seconden voorsprong op Simon Van Thillo met Galicia d'Auvray EC.

Met één springfout in de barrage volgde Dieter Aernouts op de derde plaats. Met onder het zadel Kido Blue van 't Achterhof bleef hij Nele Vermeiren (Destiny "U" Van het Juxschot) en Elise Vermeiren (Karoline V) voor. Beide combinaties haalden de barrage niet.

Vijf combinaties noteerden een dubbele foutloze omloop in de klasse M. Vincent Willemsen was daarbij de concurrentie te snel af. Op de rug van de Fantomas de Muze-zoon, Jacard van 't Vennehof snelde Willemsen naar de winst in 22,51 seconden. Pieter Van den Bergh (Dolly van de Kapel) en Nathalie Aernouts (Huwenta) volgden op een respectievelijke tweede en derde plaats.

Van den Bergh haalde dan weer de overwinning in de klasse L. Ditmaal in het zadel van Godlike van de Kapel.

Klik hier voor alle resultaten