Christophe Vanderhasselt laat van zich horen in Roeser

Christophe Vanderhasselt laat van zich horen in Roeser
De eerste CSIO3* klasse is juist verreden in Roeser, dit parcours stond op een hoogte van 1.35m. Het was een parcours tegen tijd en de snelste was voor Mohammed Ghanem Al Hajri. Hij kwam in de ring met Doklahoma VDL, een KWPN merrie van Baloubet du Rouet. De twee wisten een foutloze ronde te rijden in 51.02 seconden.

Met ruim vier seconden voorsprong op de tweede, Luis Fernandez Gil Fournier. Hij ging door de finish in 55.62 seconden met Deva (v. Carpaccio). De derde plaats was voor Polen met Msciwoj Kiecon in een tijd van 55.78 seconden. Hij had onder het zadel Cronos (v. Contendro I).

De Deense Nicolas Pedersen ging over de eindmeet in 57.00 seconden met Tailormade Chabalou (v. Chacco Blue). De top vijf werd aangevuld door Luis Fernandez Gil Fournier van Spanje. Hij bereed Fosca de Ibio (v. Coronado) door de finish in 57.04 seconden.

Onze landgenoot Christophe Vanderhasselt kwam op de zevende plaats te staan met Gino van de Vrunte (v. Jokinal de Bornival) in een tijd van 57.60 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.