Charle Hubert Chiche oppermachtig tijdens eerste dag Moorsele

Charle Hubert Chiche oppermachtig tijdens eerste dag Moorsele
De eerste dag van de kleine Cup in het Zilveren Spoor in Moorsele was een voltreffer voor Charle Hubert Chiche en zijn 7-jarige Leontine. De combinatie sprong naar de overwinning na een foutloze omloop in 39,44 seconden.

Het duo nam zo de voorsprong op Perry Geryl die zowel de tweede als derde plaats voor zich nam. Geryl en de 7-jarige ruin Key To President (President x Ceasar vd Helle) strandde op de tweede plaats na een nulronde in 40,21 seconden. Samen met de KWPN'er Funiki (Eldorado van de Zeshoek TN x Lancelot) volgde hij op de derde plaats.

De top vijf bij de zevenjarigen werd afgewerkt door Charle Hubert Chiche met Ficondo en Björn Vandenbossche met Faro 56 op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Bij de zesjarigen was het Alexis Lemaire die de winst greep. Op de rug van Boreale de L'Elnon (Benroy xx) sprong de Franse amazone foutloos rond in 37,49 seconden. Charle Hubert Chiche volgde op de tweede plaats met Bugati terwijl Dan Delsart en Giga Dance het podium vervolledigde.

Bij de vier- en vijfjarigen werd de proef gedomineerd door Vanessa Casais. De Belgische greep de winst met onder het zadel H G Star des Aulnes. Samen met Hollywood de Rase volgde ze op de tweede plaats. Amber Verheyen en Ilana Z werkte het podium af.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN