Celine Schoonbroodt – De Azevedo springt zich in de kijker op eerste dag van Eschweiler

april 20, 2017

In Eschweiler is de eerste dag van competitie geëindigd met een CSI3* klasse op 1.40m hoogte. Hier ging de Zwitserse Pius Schwizer als snelste door de finish met Electric Z (v. Erco van’t Roosakker) in een tijd van 55.76 seconden. Hij werd gevolgd door de Duitser David Will met onder zijn zadel Cassandro (v. Casall) in 56.54 seconden. De derde plaats was voor Kathrin Müller met Fiona 496 (v. For Pleasure) die de klok stopte in 57.40 seconden.

Op de vierde plaats kwam de Zuid-Afrikaanse amazone Alexa Stais met haar paard Bjerglunds Cuba (v. Clarimo) die door de finish ging in 57.64 seconden. De top vijf werd vervolledigd door de Australiër James Paterson – Robinson met Stakkato’s Star (v. Stakkato) in 57.75 seconden.

hier was in de CSI1* de Ierse David Simpson de snelste. Hij kwam in de ring met Starfighter (v. Stalypso) en ging door de finish in 50.92 seconden. Op de tweede plaats kwam Louise Simpson te staan met Jaffar De Bourguignon (v. Lord Z) die rond het parcours gingen in 52.53 seconden. De derde plaats was voor Robert Whitaker met Hicksteadt Aeg (v. Landor S) in 54.43 seconden. Hier kwam onze landgenote Celine Schoonbroodt – De Azevedo op de zevende plaats te staan met haar paard Bergkamp (v. Indoctro).

In de eerste CSI1* klasse van de dag was er een Duitse top drie. De snelste onder hen was in 52.76 seconden was Theo Kröning die in de arena kwam met Bijou 375 (v. Balou du Rouet). De tweede plaats was voor Simon Ruven met zijn paard Camillo 182 (v. Cayado) in 53.68 seconden. De top drie werd vervolledigd door Hetzel Holger met onder zijn zadel Eclair (v. Vincenzo) die door de finish ging in 53.72 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.