Celine De Cabooter onverslaanbaar in Tielt

Celine De Cabooter onverslaanbaar in Tielt
Ook bij Vincent Martens werd de kerst goed ingezet gisteravond. In de 1.20m hoofdrubriek wist geen enkele combinatie de finish foutloos te kruisen. Celine de Cabooter haalde uiteindelijk de overwinning met één springfout na een finish in 42,90 seconden.

In het zadel van Ilaana van 't Maeshof (v. Doree van de Moskifarm) hield ze Matthias Demeulemeester op een veilige afstand. Demeulemeester klokte af met één springfout in 48,48 seconden. Op de rug van Equanto bleef hij zo Pieter Bouché met Fodiena voor.

Ruben Lannoo vervolledigde de top vijf.  Met onder het zadel Erle hof ter Zeedycke haalde Lannoo de vierde plaats. Hij volgde zichzelf op met Luka vd Hazahoeve.

In de 1.10m rubriek schreef Jonas Willem de overwinning op zijn naam. Samen met Justice ging hij Koen de Waele met Magic en Rik Geirnaert met Kulo vooraf.

Sander Logghe sprong dan weer in de kijker in de 1.00m proef. Op de rug van Electro Royal werd hij opgevolgd door Ailien van Veirdegem (Ultimate Star) en Lieven D'Haese (Just on time)