Caro Beugnier blijft imponeren tijdens selecties stijlrijden

October 11, 2017

De Kerstjumping in Mechelen komt week na week dichterbij en dat betekend dat week na week nieuwe selecties voor de Jeugd Cup stijlrijden op de agenda staan.

De jonge ruiters zorgen dat alles tip top in orde is om hun tickets voor de halve finales en finales in Mechelen te bemachtigen. Vorig weekend werd op Dena Stables de selectie bij de paarden 1.10m gewonnen door Caro Beugnier met haar Hunters Casteur. In het zadel van de 9-jarige Cassus -ruin haalt ze zo de 25 rankingpunten.

Kyra Noet volgde op de tweede plaats met Vicomte de Vesquerie (v. Quincy) en bleef zo Fenna Goethals met Caracter Z voor.

Bij de paarden 90cm was het Louis Beeckman die de 25 rankingpunten op zijn naam schreef. Met een eindtotaal van 169/200 hield hij de concurrentie achter zich met Love Scendix (v. Scendix). Marie Baert (Andante) en Lotte Geerens (Katastrood D’Horteco) volgden op een tweede en derde plaats.

De pony Grote Maat kwam op naam van Floor Stevens te staan met Silva. Met 175 punten bleef ze Anke Meersman (L’Eros Van Het Eikerhof) en Lauranne Spits (Hightrick) voor. Bij de kleine Maar won Brent De Schrijver met Obelix.
Klik hier voor de resultaten