Cameron Hanley en Rodrigo Giesteira Almeida overheersen eerste dag in de Peelbergen

Cameron Hanley en Rodrigo Giesteira Almeida overheersen eerste dag in de Peelbergen
In de Peelbergen werd er vanmiddag voor de zevenjarigen een eensterren 1.35m rubriek verreden. Deze rubriek over twee-fasen kende een Ierse winst.

De winst was er voor de Ier Cameron Hanley die zijn Arany de Kergana (v. Nevroso) naar de overwinning wist te sturen in een tijd van 24.95 seconden.

In de tweester rubriek van het 1.40m springen was er een overwinning voor de Portugees Rodrigo Giesteira Almeida die hier zijn KWPN-er Elud (v. Clinton) naar een tijd van 69.66 seconden wist te sturen. Met die tijd bleef hij voor op Mark Martens en zijn Excuse Me (v. Quintender) die hier naar een tijd wist te rijden van 71.58 seconden. Het was vervolgens de Amerikaan Bliss Heers die het podium compleet maakte met zijn Prado K (v. Prado) door naar een tijd te rijden van 72.58 seconden.

De Duitser Jens Christ en zijn Al Pacino 62 (v. Alvalon) noteerden een vierde plaats in 73.05 seconden, terwijl er vervolgens voor Leon Thijssen met zijn Wittinger VDL nakomeling Fireball nog een vijfde plaats was in 73.94 seconden.