Calle Poelmans springt naar overwinning bij LRV Lille

Calle Poelmans springt naar overwinning bij LRV Lille
Op zondag was er ook de jumping indoor van LRV Lille, in de klasse midden ging Calle Poelmans met de winst lopen. Er waren vijf deelnemers in de barrage en Poelmans was de enigste die foutloos rondreed in 33.09 seconden met haar paard Isolde van het Strateneinde (v. Massimo). De volgende drie deelnemers hadden elk 4 strafpunten, de snelste onder hen was Bram Bosch. Bosch had Jarcodex van het Baanvelden (v. Codex) onder het zadel en stopte de tijd in 34.88 seconden.

Hij kwam met zijn ander paard op de derde plaats te staan met Filly van de Heikenshoeve (v. Bentley vd Heffinck) in 35.40 seconden. De vierde plaats was voor Lore Poelmans met Hermes van het Strateneinde (v. Massimo) en de top vijf werd aangevuld door Lien Matthys met Gilles Twinkeling (v. Spotlight).

In de klasse licht waren er ook tien deelnemers in de barrage waar er vijf van foutloos bleven. De snelste onder hen was Lisse Bosch in 32.28 seconden. Zij kwam in de ring met Kamilla's Twinkeling (v. Verdi). Een seconde trager kwam Julie Ooms over de eindmeet in 33.28 seconden met Eva (v. Toulon).

De derde plaats was voor Charlotte van Duppen van LRV Gierle met Festina (v. Heartbreaker) in 36.84 seconden. Zij werd opgevolgd door Nathalie Goris die Jarno (v. Casario II) bereed. Senne Leys kwam op de vijfde plaats te staan met Handsome H (v. Lordanos) in 39.97 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.