Britse amazone zorgt voor girl power in CSI2* Grand Prix van Mechelen

Britse amazone zorgt voor girl power in CSI2* Grand Prix van Mechelen
In Mechelen werd de laatste springrubriek van de avond afgewerkt. 45 combinaties traden aan in deze rubriek met barrage en zes combinaties slaagden erin om een foutloze basisronde af te leggen.

In de barrage was het de Britse Amy Inglis die naar de overwinning reed. Op de rug van Every Way, een 13-jarige BWP merrie van Upsilon vd Heffinck. Zij slaagde er als enige in om een foutloze barrage af te leggen en klokten af in 37,85 seconden. Onze landgenoot Wouter Devos reed de snelste tijd met Tonik Hero (v. Ogano Sitte) maar een springfout verwees hem naar de tweede plaats. Hij slaagde er dus niet in om zijn titel te verlengen. De derde plaats ging naar de kersverse Queen van Mechelen, Petronella Andersson. Op de rug van Burburry R (v. Pacific) klokte ze af in 36,23 seconden maar ook zij kreeg een springfout achter haar naam.

Frederic Vernaet en Just A Gamble (v. Toulon) volgenden op de vierde plaats. Cederick Deknudt en Beijing Z (v. Bamako de Muze) namen de vijfde plaats voor hun rekening.

Klik hier voor de resultaten