Bram Bosch en Rik Heylen domineren de Indoor Noorderwijk

January 11, 2018

De LRV Indoor Noorderwijk had een mager deelnemersveld in de hoogste rubriek, de klasse Zwaar. Uiteindelijk schreef Bram Bosch de overwinning op zijn naam in het zadel van de 13-jarige BWP-merrie, Filly Van de Heikenshoeve (v. Bentley vd Heffinck).

De klasse M viel ten prooi van Calle Poelmans. Slechts twee combinaties kwalificeerden er zich voor de barrage. Calle en Inch van het Strateneinde (v. Irish Taxi xx) wisten als enige de finish foutloos te kruisen. Lore Poelmans volgde met één springfout op de tweede plaats.

Lore vertrouwde in deze klasse M op de kunsten van Camelot vh Strateneinde (v. Up To Date). Rik Heylen werkte het podium af. Op de rug van Gaga Lady bleef hij zo voor op Bram Bosch met Jarcodex van het Baanvelden. In het zadel van Heavenly Van de Noordheuvel werkte Heylen de top vijf verder af.

Drie combinaties hielden het hout in de lepels in de barrage van de  klasse M. Opnieuw was Rik Heylen de concurrentie te snel af. Heylen klokte foutloos af in 35,03 seconden met Monterno vh Eegdeken  (v. Conterno Grande) onder het zadel. Slechts een fractie trager volgde Bram Bosch met Jashhar van de Heikenshoeve op de tweede plaats voor Elise Peeters met Fadieu E.

Klik hier voor alle resultaten