Belgen komen goed mee in door Britten gedomineerde Vilamoura

Belgen komen goed mee in door Britten gedomineerde Vilamoura
Onder de Portugese zon gingen we vandaag verder met de Spring Tour die vandaag werd gedomineerd door de Britten. Zo was er bij de Young Horses op de 1.10m winst voor Chloe Aston en haar BWP-er Magic Chanti met wie zij naar een tijd wiste te rijden van 63.57 seconden.

Ze bleef hiermee voor op de thuisrijdende Pedro Escudeiro en zijn eveneens BWP-er Miral Sobral da Costa die als tweede wisten te eindigen in 69.37 seconden. De derde plaats ging naar de Egyptenaar Sameh el Dahan die met zijn merrie Wicked Enigma naar een tijd reed van 72.56 seconden.

Beste Belg in deze rubriek was Thierry Goffinet die met zijn Chellano nakomeling Crush Second Life Z naar een achtste plaats wist te rijden met een tijd van 80.30 seconden.

Ook in het 1.25m waren het vervolgens de Britten die het veld wisten te veroveren. Joe Whitaker deed dit in het zadel van zijn Black Pearl Leone (v. l'Arc de Triomphe) met wie hij rond wist te komen in 58.58 seconden. Hiermee bleef hij ruim voor op landgenote Emma Stoker en haar Cool Cash die hier als tweede eindigden met een tijd van 63.72 seconden. De derde plaats bleef in handen van de Ier Anthony Condon met zijn Cushlas Reviro in 69.15 seconden. Voor Cassandre Malherbe was er een twaalfde plaats met Fee van het Cauterhof, zij kwamen rond met een tijd van 60.88 seconden.

In het 1.35m was het Cameron Hanley die de Britten wist af te troeven. Onder de kleuren van de Ierse vlag schreef hij de overwinning op zijn naam met zijn Arany de Kergane (v. Nervoso) met wie hij rondkwam in 67.06 seconden. Hij bleef voor op de Britse Emma Stoker die zich op de tweede en derde plaats wist te settelen, zij deed dit in het zadel van Everton de Villee (v. Arko III) in 69.69 seconden en van Pembroke 3 (v. Perigueux) met een tijd van 69.93 seconden.

Hier was het Celine Schoonbroodt de Azevedo die nog naar een achtste plaats wist te rijden met haar Elle Est Belle Van T & L met een tijd van 77.54 seconden.

Klik hier voor alle resultaten

 

Foto: Celine Schoonbroodt met Bardine