Beat Mandli is de beste in Grote Prijs Bonheiden

Beat Mandli is de beste in Grote Prijs Bonheiden
Beat Mändli heeft in Bonheiden de 3 sterren Grote Prijs op zijn naam geschreven. Hij was in de barrage de enige die foutloos wist te blijven, dit met de 14-jarige Antares F (v. Araconit) onder het zadel. De Fransman Guillaume Battilat, rijdende voor Ecurie d’Ecaussinnes en gecoacht door Trevor Coyle, werd 2e met Uchin Imperio Egipcio (v. Chin Chin), dit met 1 strafpunt voor tijd. Niels Bruynseels en Filou D (v. Querlybet Hero) die op vrijdag nog de Masters wonnen, waren de snelste vierfouters in de barrage. De Brazilianen Stephan De Freitas Barch (Quisas Diamant) en Bernardo Alves (Starling 7) vervolledigden de top 5.

Gregory Wathelet, die donderdagavond naar Monaco was gevlogen om daar nog te starten op de GCT, was tijdig terug om in deze Grote Prijs te starten. Hij werd 6e met Papillon Z. Bart Clarys (Esprit DS) en Jeroen Appelen (Filesto vd Herkkant) werden 9e en 10e.

Wathelet won met Tefnout D’Ouilly (v. Poor Boy) de finale voor 7-jarigen. Jerome Guery (Handor van ’t Roosakker) en Niels Bruynseels (Heavan v. Applesvoordehof) werden 2e en 3e.
Jeroen Appelen (Enjoy) en Yanick Beirens (Charming Force B) wonnen de 1m35 en 1m25 rubrieken.

Klik hier voor de uitslag.