Bart Temmerman houdt concurrentie achter zich in Westdorpe

February 14, 2018

Net over de Nederlandse grens op Manege Westdorpe kwalificeerden zich slechts twee combinaties voor de barrage van de LRV klasse Zwaar. Beide duo’s hielden het foutloos in deze tweede omloop. Bart Temmerman snelde naar de overwinning met Jalisco van het Eusselshof (v. Cicero Z van Paemel ). Temmerman klokte foutloos af in 40,94 seconden en bleef zo net geen drie seconden voor op Amber Goethals in het zadel van de 8-jarige  Kosmic Black Ice vd Bucxtale (v. Ogano Sitte).

Met één springfout in de basis volgde Goethals zichzelf op met Isaura van de Meerputhoeve. De top vijf werd afgewerkt door Phaedra Polfliet (Ixia van de Kruishoeve) en Nikolas Matthijs (Jalisco vd Voorde) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Ook in de klasse M hield Bart Temmerman de concurrentie achter zich. Op de rug van de Cassini I-nazaat, Kryptonite van ten Bos bleef Temmerman ruim drie seconden voor op Jolien Vermeire met Falko. Het podium werd afgewerkt door Stef De Roover met Kinnette van ‘t Klavertje Vier.

Evelien De Poorter schreef de overwinning van de klasse L op haar naam. Samen met Feerique de Regor bleef ze voor op Amber Goethals met La Belle van Sombeke en Filip Verhelst met Lithano.

 

Klik hier voor de resultaten