Axelle Meiresonne snelt naar de winst bij Vincent Martens

February 20, 2018

Afgelopen zondag hield Axelle Meiresonne de concurrentie achter zich op Stal Vincent Martens. In de 1.20m hoofdrubriek snelde Meiresonne naar de overwinning in het zadel van Gaultier. Een totaal van vijf combinaties hielden het foutloos in de barrage. Meiresonne klokte daarbij foutloos af in 39,50 seconden en bleef zo één tiende van een seconde voor op Celine de Cabooter.

De Cabooter volgde op de tweede plaats met onder het zadel Ilaana Van’t Maeshof. Het duo kruiste de finish in 39,60 seconden. Koen Gelaude volgde op de derde plaats. Met onder het zadel Jina DW ging hij Evie Van Laecke met Goldlight C en Melanie Hamerlinck met Maquinn vd Heffinck vooraf.

In de 1.10m rubriek hield Sander Logghe de concurrentie achter zich. Op de rug van Lancelot B wist Logghe als enige de timer onder de 28 seconden te houden. Gunther de Zutter (Clubmann II Z) en Evie Van Laecke (Goldlight C) volgden op een respectievelijke tweede en derde plaats.

Ook in de 1.00m proef wist Sander Logghe de overwinning op zijn naam te schrijven. Samen met Guinesse van Nieuwenndaele werd hij opgevolgd door Heleen Van Cauwenberghe (Valence Z) en Sofie Van den Broecke (Jieke).

Klik hier voor de resultaten