Arnaud Doem moet enkel Sanne Thijssen voor zich dulden in Roosendaal

Arnaud Doem moet enkel Sanne Thijssen voor zich dulden in Roosendaal
In Roosendaal, bij PSC Den Goubergh op de Christmas Show werd deze avond de 1.45m Longines Ranking proef verreden. 77 combinaties verschenen in de ring en 10 combinaties klasseerden zich voor de barrage. Zo ook onze jonge landgenoot Arnaud Doem.

Met de negenjarige hengst Hocus Pocus de Messitert (v. Quidam de Revel) reed Doem naar de tweede plaats. Deze combinatie bleef in de barrage mooi foutloos in een tijd van 32.71 seconden. Enkel de Nederlandse Sanne Thijssen wist het nog sneller te doen met de bruine merrie Ulena (v. Baloubet du Rouet). Zij kwamen door de finish in een tijd van 32.13 seconden. Op de derde plaats zagen we Leon Thijssen met No Fear Vd Tichelrij Z (v. Numero Uno). Voor hun noteerden we nul strafpunten in 34.53 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Albert Zoer met Gigolo (v. Cicero Z) en Abdulrahman Alrajhi met Chilli Pepper van de Helle (v. Cumano). Zij finishten in respectievelijk 34.56 seconden en 35.54 seconden.

Equnews ruiter Damien Haelterman kreeg met de Clinton-nakomeling Hooligan de Laubry één tijdsfout aangerekend en eindigde zo net buiten de top tien op de elfde plaats.

Klik hier voor de resultaten.