Anthony Wellens en Ellen De Swert in topvorm op jumping van de HGVBB

Anthony Wellens en Ellen De Swert in topvorm op jumping van de HGVBB
Afgelopen weekend vond op de sportstal van Vanderhasselt de HGVBB jumping plaats. Het was een driedaagse jumping voor de Vlaams-Brabantse ruiters.

De eerste dag werd op gang getrokken met en proef over een hoogte van 80cm en deze werd gewonnen door Meghan Gillot en haar Nevada Royal Z (v. Nabab de Reve), hun tijd bedroeg 66.5 seconden. De tweede proef van de dag was er eentje over een hoogte van 90cm en werd gewonnen door Daphné Vandecauter met haar Elliot Dj, ze kwamen over de finish in een tijd van 29.35 seconden. De 100cm proef die dag werd gewonnen door Davina Decoster en haar Frele van het Lindebos (v. action-breaker), ze kwamen over de finish in een tijd van 31.75 seconden.

De 1.10m proef werd gewonnen door Ellen De Swert en haar paard Valserano (v Polidiktus van de Helle), hun tijd bedroeg 29.3 seconden. De 1.20m proef op deze eerste dag werd gewonnen door opnieuw Ellen De Swert, ditmaal met Escape (v. Winningmood).

De tweede dag van deze jumping werd geopend met een 90cm proef en werd gewonnen door Lara lou Nobels en haar Jeffrey Van Goudveerdegem (v. Calipso van de Vondelhoeve), hun chrono tikte af bij een tijd van 28.25 seconden. De 1m proef werd gewonnen door Noa Appelmans en Joske, hun tijd bedroeg 47.6 seconden.

De 1.10m proef werd gewonnen door Danny Van Es met zijn Zico V (v. Tiger V), ze kwamen over de finish in een tijd van 27.63 seconden. De laatste proef die dag was er eentje over een hoogte van 1.20m en werd gewonnen door Ellen De Swert met onder het zadel Escape (v.Winningmood), hun chrono tikte af bij een tijd van 26.28 seconden.

In de 90cm proef van de laatste dag was Elien Panneels de snelste in een tijd van 49.5 seconden met haar No Freestyle (v. Lord Z). De 1m proef werd gewonnen door Melissa De Knop en haar Quelle, met een tijd van 23.12 seconden.

In de 1.25m proef die dag was Anthony Wellens de snelste met zijn Fausto van 't Verahof (v. Toulon), ze bereikten de finish in een tijd van 29.83 seconden. De laatste proef was een 1.15m proef en deze werd gewonnen door Robynn Gruwe en zijn Poesie de Vizy, hun tijd bedroeg 60.71 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.