Anouk De Proft rijdt naar overwinning op Ponycriterium Woutershof

Anouk De Proft rijdt naar overwinning op Ponycriterium Woutershof
Afgelopen zaterdag vond in het Woutershof in Kuringen de vierde manche van het Ponycriterium plaats. Opnieuw kwamen er heel veel combinaties aan de start. De hoogste reeks, de 1.20m bleek een zeer zware proef te worden. Niemand wist met minder dan 10 strafpunten door de finish te komen. Het was Anouk De Proft die naar de winst reed met de pony Thai Roun. Zij behaalden een totaal van 10 strafpunten in 34.61 seconden. Op de tweede plaats zagen we Ruben Van Dyck met Orchid's Azalea. Zij eindigden met 12 strafpunten in 31.16 seconden. De top drie werd compleet gemaakt door Aurelia Guisson en Orchid's Colyne met 12 strafpunten in 35.61 seconden.

Verder in de top vijf zagen we Aaron Tijskens met Ulysse du Maron en Thibeau Spits met Kantje's Feiko. Beiden behaalden een totaal van 16 strafpunten.

In de 1.10m reek ging de overwinning naar Seppe Wouters. Met Inneke kwam hij foutloos door de finish in een tijd van 25.94 seconden. Aurelia Guisson eindigde deze keer op de tweede plaats met Orchid's Colyn. Ook zij wisten het foutloos te doen en dat in 26.61 seconden. Seppe Wouters werd ook nog eens derde. Ditmaal kwam hij met Erica door de chrono zonder fouten te maken in 28.16 seconden.