Anouk de Proft in goede doen op het Azelhof

Anouk de Proft in goede doen op het Azelhof
Op zondag werd de strijd geopend voor de scholieren en junioren tijdens de selectiewedstrijd van de Jumping Mechelen Indoor Masters. In het Azelhof in Lier sprong Anouk De Proft naar de overwinning in de 1.20m hoofdrubriek. De Proft snelde naar de overwinning in het zadel van de 8-jarige Mr Blue-dochter, Eleonore Blue.

De Proft en haar KWPN-merrie stopte de klok op 64,4 seconden en bleef zo exact vier seconden voor op Marnick Spits met het eigen fokproduct, Carlina DH (v. Caretino).

De jeugde Spits deed wat Thibeau in Oslo presteerde... zich in de kijker springen. Spits en de 8-jarige merrie kruiste de finish in 68,4 seconden. Cato Somers werkte het podium af met La Fayette.

De combinatie werd opgevolgd door Lotte De Boeck met Etna E op vier en Amber Goethals met Isaura van de Meerputhoeve op vijf.

In de 1.10m rubriek wist Robbe Schelfaut de concurrentie achter zich te houden met zijn Ugaro. De combinatie bleef voor op Hanne Van Linden (Excellance) en Delphine Kindt (Abercrombie).

In de 1.00m proef haalde Brent Monseu zijn slag thuis met S Havel Boy na een nipte overwinning op Camille Michiels (Thunder van de Star Ranch) en Amber Vandaele (Hederia van t Hoogste Hof).

Klik hier voor de resultaten