Annelies Vorsselmans terug in de prijzen op Outdoor Gelderland

Annelies Vorsselmans terug in de prijzen op Outdoor Gelderland
De tweede proef van de dag in Outdoor Gelderland was de CSI1* Big Tour, hier wisten de Nederlanders zich goed te bewijzen. Harrie Wiering was de snelste in de barrage met een tijd van 27.77 seconden. Hij kwam in de ring met de KWPN-merrie Folinda van van Gogh.

Iets minder dan een seconde trager kwam Kirsten Rikkert over de eindmeet in 27.85 seconden met Sorrento (v. Kingston). De derde plaats was voor Bart Bles met Casanova (v. Lord Sandro) in 28.92 seconden.

Op enkele honderdste van een seconde kwam Sanne Thijssen op de vierde plaats te staan met Carinja 18 (v. For Fashion) onder het zadel. De twee stopte de chrono in 28.94 seconden. Pam Nieuwenhuis vervolledigde de top vijf met Vendoxlux V (v. Lux).

Onze landgenote Annelies Vorsselmans kwam terug in de prijzen, deze keer op de tiende plaats met Chavantele Z (v. Chippendale Z) met een foutloze barrage in 30.69 seconden.

Klik hier voor alle resultaten. 

De eerste proef van de dag in Arnhem was de CSI1* Small Tour, hier kregen we ook terug een Nederlandse top drie. Niels Brusssen ging snel door het basisparcours in 57.78 seconden met zijn KWPN-Hengst Fabulous (v. Tangelo van de Zuuthoeve).

Hij werd opgevolgd door Isabelle Boon die in de ring kwam met Vince (v. Krunch de Breve). De twee gingen over de eindmeet in 58.59 seconden. Pam Nieuwenhuis kwam in de ring met Golden Boy V (v. Boss) en stopte de klok in 58.78 seconden.

Op de vierde plaats kwam de Amerikaanse Katherine A. Dinan met onder het zadel Atika Des Hauts Vents in een tijd van 61.87 seconden. Verder kwam James Paterson-Robinson op de vijfde plaats te staan met Querida (v. Quidam's Rubin) in 62.74 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.