Ann Verdoodt regeert met ijzeren vuist tijdens Indoor Jochri

Ann Verdoodt regeert met ijzeren vuist tijdens Indoor Jochri
De indoor wedstrijd Jochri blijft een aantrekkelijke plaats. Opnieuw kwam een groot deelnemersveld aan de start. Op zondag sprong Ann Verdoodt naar de winst op de rug van de 14-jarige Denook Fravanca (v. Cheenook). Na een spannende barrage met vijf foutloze omlopen, kruiste Verdoodt de eindmeet in 28,80 seconden. Anthony Wellens volgde op de tweede plaats met Jetot. De Brabantse springruiter strandde eveneens net buiten het podium op de vierde plaats. In het zadel van Jacor moest Wellens enkel Tom Bonny voorlaten.

Bonny en Hocus Pocus vd Lucashoeve bezette de derde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Nina de Backer en Hostess van t Steentje.

Ook op zaterdag domineerde Verdoodt de hoofproef. Ann sprong er naar de overwinning met Domi vh Perreveld en volgde zichzelf op met Kubi Carando. Op de rug van Domi kruiste ze de finish in 27,15 seconden. Samen met Kubi klokte ze foutloos af in 27,15 seconden in deze 1.20m proef.

Gert Geeroms (Attentive G&G Z) volgde op de derde plaats. Muriel Dens (Ultimate) en Jelle Limbourg (Dame Blanche) vervolledigde de top vijf.

1.15m
1. Tom Bonny - Wilgada
2. Anthony Wellens - Calvin
3. Kevin Wastiau - Paladium D'Archonfosse

1.10m
1. Victoria Godimus - Wilmah III
2. Dasha Suetens - Jam J
3. Sanne Michielsen - Cathara Z


1.05m

1. Bert Panneels - Nic Nac
2. Jolien Parewyck - Hakuna Of Roses
3. Tais Valck - Qui Vive vd Laarse Heide

1.00m
1. Dasha Suetens - Jam J
2. Silke Bogaert - Parcival
3. Bert Mathijs - Born To be Wild

0.95m
1. Jennyfer Van Bever - Anastar
2. Stacy Van Henden - Carla Van de Helle Z
3. Charlotte Vanhomwegen - Crikske VP Wisbecq