Ann-Florence Noppe en Auri Callewaert regeren op Indoor Anzegem

February 21, 2018

Vorig weekend haalde Ann-Florence Noppe de overwinning in de Klasse Zwaar van de Indoor Anzegem. In totaal haalden drie combinaties de finish van de barrage foutloos.  De amazone van Adooie sprong naar de overwinning met Elegance “F” met ruim zes seconden voorsprong.

Het duo klokte foutloos af in 29,98 seconden. Ruben Lannoo volgde op de tweede plaats met Belle d’Or onder het zadel. Na een foutloze finish in 36,01 seconden bleef hij voor op David Linclau met Kaymakli Ter Vlucht. De snelste tijd in de barrage werd gepresteerd door Tijs Vandenberghe met Gamine v ‘t Stekje. Vandenberghe klokte af in 29,41 seconden maar tikte daarbij één balk uit de lepels, goed voor de vierde plaats.

Drie combinaties noteerden een dubbele foutloze omloop in de klasse M. Auri Callewaert hield de concurrentie achter zich met Good Luck Ter Putte. Het duo bleef als enige onder de 30 seconden en nam zo drie seconden voorsprong op Lies Coquet met Kitana van de Waaienburg. Het podium werd afgewerkt door Fien Lannoy op de rug van Zidan LVP Z.

Ook in de klasse L haalde Callewaert de overwinning. Ditmaal met V De Vie. Delphine Vanhecke (Hindi van het Speienhof) en Ann-Florence Noppe (Milona van het Speienhof) volgden op een respectievelijke tweede en derde plaats.

Klik hier voor de resultaten