Ann-Florance Noppe en Geert Storme oppermachtig in Deerlijk

Ann-Florance Noppe en Geert Storme oppermachtig in Deerlijk
Het namiddag programma van de LRV Indoor in Deerlijk zag slechts vijf combinaties aan de start in de barrage. Uiteindelijk hielden twee combinaties het foutloos in deze tweede fase. Ann-Florence Noppe sprong daarbij naar de overwinning in het zadel van Elegance "F".

Noppe klokte foutloos af in 32,20 seconden en bleef zo ruim twee seconden voor op Ruben Lannoo met Erle Hof ter Zeedycke (v. Thunder vd Zuuthoeve). Lannoo kruiste de finish in 34,47 seconden. Stive Hoflack volgde op de derde plaats. Op de rug van Kieffer van de Oosterwalle noteerde Hoflack één springfout in 33,32 seconden.

Geert Storme (Heather 't Hof ter Kalvekete) en Joeri Vandewaetere (Fines) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Drie foutlozen in klasse M

Geert Storme won eerder die dag al de klasse M op de rug van de 8-jarige Jakarta 't Hof ter Kalvekete (v. Wandor van de Mispelaere). Storme snelde naar de overwinning in 34,17 seconden en haalde zo een voorsprong van ruim zes seconden op David Linclau met Kaymakli ter Vlucht. Fien Lannoye vervolledigde het podium met haar Zidan LVP Z.

Overige winnaars

Klasse L: Céline Laga - Andorra

Klik hier voor de resultaten