Amber Bogaert blijft als enige van het hout Grote Prijs in Welkenradt

Amber Bogaert  blijft als enige van het hout Grote Prijs in Welkenradt
Amber Bogaert sprong van het weekend met een perfecte rit naar de overwinning tijdens de Gouden Laars omloop in het Waalse Welkenraedt. De rest van het podium werd verdeeld onder de vierfouters Sarra Van Avermaet en Elisa Strubbe

Tijdens de 1.40m Grote Prijs wist de amazone als enige van hethout te blijven met haar World Top Van De Steenberg. Vervolgens werden de rest van de prijzen verdeeld onder de vierfouters in het basis parcours. De Snelste daarvan was Sarrra Van Avermaet met haar Freestyle die met een vlot gereden rit van 57.63 seconden de tweede plaats opeiste.

Elise Strubbe en Soid des Quarts namen de derde plaats voor rekening. Terwijl het Emilie Mottie en Anne De Doncker waren de de top vijf compleet maakten.

In het 1.30m barstte de strijd iets meer los met een drukke barrage waar drie combinaties foutloos wisten te springen. Winst was er voor Anne De Doncker die met Hitoya LCS in 31.49 seconden Toon Maes naar de tweede plaats verwees. Meas en Benit kwamen na 32.61 seconden over de finish en waren hiermee ruim sneller als Mila Steen en Erado vd Haaipaander die met een rustige foutloze rit de derde plaats op het podium innamen.

Kijk hier voor alle resultaten.