team Caramel I en InnRhorse naar de BK Horsebal titels

September 20, 2017

Op 16 en 17 september vond de laatste speeldag plaats van het Belgisch kampioenschap horseball powered by Woodyfence, in Llyda Stables in Destelbergen. De laureaten zijn nu reeds bekend, maar de awards en prijzen worden uitgereikt tijdens de eerste editie van het gala Horseball Awards 2017. Tijdens deze gala-avond op 14 oktober in Anderlecht worden alle winnende ploegen en topscoorders in de bloemetjes gezet. Het Horseballgala wordt mede-mogelijk gemaakt door partner Woodyfence.

Er zijn nog steeds tickets beschikbaar voor deze feestelijke avond! Wil je meer informatie? Je kan alles terugvinden in deze begeleidende brief. Inschrijven kan via horseball-gala2017@hotmail.com. Zorg dat je er bij bent!

Divisie 1
Het wederom Caramel 1 die de overtuigende winnaar was van Divisie 1 met 33 punten. De kampioen van divisie 1 bleef gedurende het hele jaar onverslagen.’t Hoefijzer 3 behaalde 27 punten en eindigde daarmee op een tweede plaats. Too-X-Treme behaalde 24 punten en eindigde daarmee 3de in divisie 1.

1e plaats: Caramel 1
2e plaats: ‘t Hoefijzer 3
3e plaats: Too-X-Treme

Klik hier voor de volledige resultaten van Divisie 1.

Divisie 2
In Divisie 2 won kampioen InnRhorse alle wedstrijden in divisie 2 en behaalde daarmee de eerste plaats met 25 punten. De tweede plaats was voor Fiduciam met 21 punten en de derde plaats was voor Deltopull 2 met 17 punten.

1e plaats: InnRhorse
2e plaats: Fiduciam
3e plaats: Deltopull 2

Klik hier voor de volledige resultaten van Divisie 2.

Topscoorder
Het is opnieuw Robin Cool die topscoorder is binnen D1. Hij scoorde 58 doelpunten. De tweede plaats is voor Anton Van Severen die 54 doelpunten scoorde. Claudio Colman eindigde op de derde plaats met 52 doelpunten.

Klik hier voor de doelpuntenmakers uit Divisie 1.

Klik hier voor de  doelpuntenmakers uit Divisie 2.

Equnews /

VLP